Tjejsaker

Hej,
Måste tvätta håret,fixa ögonbryn,nagelack och tillslut föna håret. Måste vara fin till första skoldagen imorgon efter det långa lovet.

Hörs senare

14/4

Godmorgon.
Är på väg till Trollhättan så hinner inte skriva så mycket nu. Skriver mer ikväll.

Kram

Student Kläder



16:46

Hej igen,
Nu har jag hunnit göra massor. Min powewalking blev en till en cykel tur i skogen där jag fick se en orm. Jag fick panik och en snäll äldre man fick hjälpa mig. Hah, jag får en så kallad panik attack då jag bara skriker,gråter hysteriskt. När jag kom hem så började jag plugga men det varade i bara 5 min, jag fick världens städryck och började ordna i min byrå.
Hittade massor av gammla fotografier ifrån utomlandsresor. Specielt på olika turkar? Hjälp.
Dom fick snabbt placeras längst ner under allt.  Men jag är riktigt nöjd!

Har tänkt att börja med alla klänningar/kjolar/toppar till studenten/skolavslutning.
Eftermiddagen är räddad.

Vi hörs snart


Måndag

Hej alla,
Igår blev det ingen bloggning alls, eftersom jag placerade mig själv ute i solen hela dagen för att få lite färg. Jag har märkt att blondiner måste vara brunbrända annars är det inte fint . På tall om blondiner så fick jag ett impuls ryck och färgade håret blont. Blev inte alls nöjd först men nu älskar jag det. Ska visa bild senare ;)

Idag så är det inte lika soligt, så jag har tänkt att detta får bli en plugg dag men först blir det powewalking om jag nu orkar att komma ur sängen. Jag la mig klockan 22:00 igår och vaknar 11:30 idag. Vad är det för fel? Hur kan man sova så länge? Denna vecka har jag fått världens lust att bara ta första bästa sista minuten resa och åka iväg, Jag vill åka nu till något varmt ställe. Någon som hänger med?

Eftersom jag tar studenten nästa år så tänkte jag visa er lite olika alternativ på studentklänningar som jag gärna skulle ha på mig. Ni kanske kan få några tips?

Men nu, dusch och Powerwalk.
Hörs senare



                                                                                                                                                                              

TV

Hej alla glada,
Har tänkt att se på Robinsson nu, Mår inte alls bra så det får bli lite kex och ost till.
Hörs senare
Puss

RSS 2.0